ZalÁr Büfé

A ZalÁr Büfé egy kazincbarcikai faházas vendéglátóhely. 


A KÉRÉS: A natúr, rusztikus - mégis modern - kinézetű faházhoz kifejezetten krétás hangulatú dizájn volt a cél, ami elég feltünő, mégis elég stílusos ahhoz, hogy kiemelje a faház minőségi megjelenését is. 

Az arculathoz a szlogen is megalkotásra került. 

A LOGÓ: Olyan logó került megtervezésre, ami valóban akár krétával is felrajzolható, az egyszerű étkészlet és a hamburger grafikája finoman egy szivet formáz, ami reflektál a megalkotott szlogenre is. 

Többféle logóvariáns készült, annak megfelelően, hogy hová került elhelyezésre.


AZ ARCULAT: Minden egyes étel rajza egyedileg rajzolt, és minden egyes arculati darabon végigfut, mint dekorelem. Az ételek azt a kínálatot tükrözik, amivel a Büfé valóban rendelkezik. 

Az étel és az ital ártáblák (menü) megalkotásakor külön figyelmet kapott a változtathatóság jellege: vagyis direkt módon lett a tervezéskor hely kihagyva (hogy oda akár krétafilccel is, de bármit lehessen még írni pluszban) illetve ugyanígy az árak is direkt módon nem kerültek feltüntetésre grafikailag - hiszen azok változhatnak szintén. 

Külön érdemes kiemelni a büfé egyedi ajtaját, ahol az ajtó különféle ételekkel, és étkezéssel kapcsolatos idézeteket is kapott - ez érdekes olvasnivaló, és figyelemfelkeltő is a vendégeknek - továbbá meghozza az étvágyat.