Pogány Fitness

A Pogány Fitness csapatát egy nagyon kedves és igen profi személyi edző team alkotja, akiknek az IMP rendszeresen készíti és formálja az arculatát. 

A kezdésnél már adott volt a megfelelő arculati szín, hiszen korábban már rendelkezett weblappal a szolgáltatás. Így már csak a megfelelő arculati kiegészítéseket és egy olyan logó emblémát kellett megálmodni, ami akár egy pólón, vagy bögrén is megállja a helyét. 

A KÉRÉS: A kérés szerint az arculat többi részét (ami tartalmazza a bérletkártyát, pólómintákat, facebook borítót, és természetesen a logókat is). Kifejezetten minimalista, elegáns stílusra való törekvés volt a cél. 

AZ ARCULAT: Mindenképp olyan arculat tervezése volt a cél, ami egyfajta stílusos eleganciát közvetít, azzal a modern szellemiséggel megspékelve, amiről tulajdonképpen a Fitness szól. A Fitnessben nem igazán a gyorsaság dominál, hanem az odafigyelés az összpontosítás, az akarat és a tudatosság. 

A LOGÓ: Egy olyan kifejező logót kellett megálmodni, ami teljesen egyedi, és jól azonosítható. Egy emblémát, ami elég mutatós minimalista, mégis emlékezetes, és aminek komplex filozófiája van. 

Ezért a szimpla szöveges logóhoz társul a P - embléma, aminek kialakítása méltó módon igyekszik reprezentálni azt a motivációt és energiaváltozást, amit az edzés és az életmódváltás adhat. 


A P betű tagoltsága - sávjai - az energiaszintet mutató jelzésre emlékeztetnek, aminek köríves "hiányát" az a félkör egészíti ki, amit egy profi személyi edző adhat. Mind tudjuk, akik valaha is edzettek, vagy épp diétáztak, hogy milyen az, amikor elfogy hirtelen az a bizonyos lendület...amikor elkezded, és akkor szépen haladsz, aztán hirtelen elfáradsz, mert elakadsz: sokan itt adják fel. Itt hagyják abba, hiszen vannak pontok amikor nyűgösebbek leszünk, és vannak pontok, amikor hirtelen megáll egy pillanatra a fejlődés, és ettől kicsit elmegy a kedved.

Ez az a pont, amikor egy igazi személyi edző ott van melletted, és átlendít ezen: ha kell hat a lelkedre, lelkesít, nem csupán edz, hanem szó szerint lelkitámaszt nyújt ezekre az időszakokra. Amikor elakadsz, ő ott van, és megmutatja hogyan folytasd tovább helyesen, átlendít azon az energiatörésen, aminél sokan már feladják. 

ŐK AZ A BIZONYOS FÉLKÖR, ami áthidalja az elakadást és a csüggedést, hogy aztán elérhessük a célunkat: vagyis a P betű sávjának legtetejét. 

A Pogány Fitness két remek edzője, és alapítója pont ilyen, hitvallásuk az, hogy nem csupán a testet kell edzeni, nem csupán megfelelő étkezést kell tartani: hanem a lélekre, és az elmére is hatni kell - azt is kicsit át kell állítani, azzal is foglalkozni kell.